Gem. Haarlemmermeer zet plan door ondanks erkenning talloze fouten

Gem. Haarlemmermeer zet plan door ondanks erkenning talloze fouten
Ravelplantsoen

Ravelplantsoen Nieuw Vennep

Gemeente Haarlemmermeer offert, ondanks felle tegenstand van bewoners van het Ravelplantsoen, het plantsoen toch op om nog een speelplaats te bouwen. Dit terwijl het plantsoen in Nieuw Vennep al 2 speelplaatsen telt. Tijdens de participatie zijn in het proces talloze fouten gemaakt (lees bevindingen persbericht Pvda Haarlemmermeer: https://haarlemmermeer.pvda.nl/2015/08/22/niet-tevreden-met-participatieproces-herinrichting-speelgelegenheid-ravelplantsoen/). Gemeente Haarlemmermeer erkent in het participatieproces de nodige fouten te hebben gemaakt, echter is het opnieuw uitvoeren van het participatieproces niet bespreekbaar. “We zullen de “leermomenten” in aanstaande participaties zeker meenemen” aldus wethouder M. Steffens van de Haarlemmermeer.

Vandaag zijn door de aannemers en dhr. Homburg van de gemeente Haarlemmermeer de eerste stappen gezet om het prachtige plantsoen aan het Ravelplantsoen te verbouwen tot een speelplein….