Dispuut om speelplaats Ravelplantsoen haalt Witte Weekblad

Schermafbeelding 2015-07-13 om 11.11.35De berichtgeving omtrent de plannen van de gemeente Haarlemmermeer, om een speelplaats te realiseren op het grasveld van het Ravelplantsoen en het bezwaar dat de bewoners aan het plantsoen hier tegen hebben geuit, zijn ook op de redactie van het Witte Weekblad niet onopgemerkt gebleven. Journalist F. Tol van het Witte Weekblad heeft de verschillende berichten (o.a. op deze website en vanuit de gemeente) onder de loep genomen en de afgelopen dagen een bezoek gebracht aan de verschillende partijen betrokken bij dit dispuut om hun versie van het verhaal aan te horen. Op zaterdag 11 juli heeft dhr. Tol een bezoek aan het plantsoen gebracht en hier met enkele bewoners gesproken, waaronder de beheerder van en schrijver van de berichten op deze website.

A.s. woensdag wordt het artikel in het Witte Weekblad geplaatst. De bewoners van het plantsoen zijn zeer benieuwd naar de inhoud en uitkomst van het artikel.