Bewoners maken ontwerp speelplaats Ravelplantsoen

ontwerp speelplaats kopse zijde RavelplantsoenDe gemeente Haarlemmermeer hebben besloten op het grasveld van het Ravelplantsoen te Nieuw Vennep een speelplaats aan te leggen. In eerdere informatieverstrekking vanuit de gemeente was een herinrichting van de bestaande speelplaatsen aangekondigd. Bij de bestaande speeltoestellen zouden extra toestellen worden geplaatst.

Helaas is de gemeente van gedachten veranderd en heeft het nu op het grasveld voorzien. Hier is ruim 70% van de bewoners aan het plantsoen vel op tegen, terwijl het oorspronkelijke plan warm werd ontvangen. Om te laten zien hoe de herinrichting er uit zou kunnen zien, hebben de bewoners aan het plantsoen een eigen ontwerp voor de kopse zijde Ravelplantsoen opgesteld. De gemeente heeft is het ontwerp ook ontvangen. Bewoners zijn nu in afwachting van een reactie.

No comments yet.

Join the Conversation